OLIOSEPTIL SIROP GORGE LARYNX  125 ML

OLIOSEPTIL SIROP GORGE LARYNX 125 ML

49,90 Lei

(Stoc epuizat)

Previous

OLIOSEPTIL SINUS 15 CAPSULE

Previous

OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PENTRU INHALATII

OLIOSEPTIL SIROP GORGE LARYNX 125 ML

Producator: Olioseptil
Cod produs: 02GOL02
Disponibilitate:
Stoc epuizat
49,90 Lei
Fara TVA: 41,93 Lei

sirop de grau, glicerina vegetala, extracte de hidroalcolice de plante (frunze de Iedera/Hedera helix, Menta/Mentha piperita, Salvie/Salvia officinalis si Cimbru-de-cultura/Thymus vulgaris; flori de Soc/Sambucus nigra si de Nalba-de-padure/Malva sylvestris, parti aeriene si radacini de Echinacea purpurea, cetina de Pin/Pinus sylvestris, radacina de Muscata/Pelargonium sidoides si Propolis) - 11,44%; apa purificata, miere de Manuka; extract din fructe de Acerola/Malpighia punicifolia, cu 16% Vitamina C; uleiuri esentiale din coaja de Lamaie/Citrus limon, frunze de Eucalipt/Eucalyptus globulus si cetina de Pin/Pinus sylvestris.

Informatii nutritionale medii pentru 3 lingurite:
Extract din plante  1575 mg
    Iedera 250 mg
    Propolis 172 mg
    Menta 157 mg
    Salvie 157 mg
    Cimbru-de-cultura 157 mg
    Soc 157 mg
    Echinacea 149 mg
    Pin 149 mg
    Nalba-de-padure 117 mg
    Muscata 117 mg
Miere de Manuka 600 mg
Extract de Acerola 150 mg
    Vitamina C 24 mg
Uleiuri esentiale 10,5 mg
    Lamai 4,5 mg
    Eucalipt 3 mg
    Pin 3 mg

OLIOSEPTIL  SIROP GAT-LARINGE (GORJE- LARYNX) - Complex de uleiuri esentiale cu proprietati antiinflamatoare, decongestionante, antimicrobiene si antiseptice. Ideal de utilizat in: raceli sezoniere, tuse, raguseala.

SuplimentUL alimentar pe baza de extracte de plante, propolis, miere de Manuka, vitamina C si uleiuri esentiale, OLIOSEPTIL  SIROP GAT-LARINGE (GORJE- LARYNX) sustine buna functionare a gatului, ajuta la curatarea acestuia, contribuie la descongestionarea cailor respiratorii superioare.

Actiuni:

- Cimbrul-de-cultura, Nalba-de-padure, Salvia si Menta mentin integritatea mucoasei oro-faringiene si a corzilor vocale.

- Nalba-de-padure si Muscata contribuie la ameliorarea disconfortului faringian, iar Salvia la fluidificarea secretiilor bronsice.

- Uleiurile esentiale de Eucalipt, Lamaie si Pin sustin sanatatea nasului si a gatului si integritatea mucoasei oro-faringiene

- Uleiul esential de Eucalipt este benefic pentru tonusul vocii.

- Extractele de Iedera si de Pin ajuta respiratia, actionand pentru activarea unor mecanisme fiziologice vizand functionarea normala a cailor respiratorii superioare, fluidificarea mucusului si a secretiilor si eliminarea acestora.

- Extractele de Acerola, Echinacea, Cimbru-de-cultura si propolisul ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si sustin rezistenta naturala a acestuia la agresiunile mediului inconjurator.

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

- Mierea de Manuka confera siropului un gust placut.

SFATURI DE UTILIZARE: Nu este recomandat copiilor mai mici de 7 ani, precum si femeilor gravide sau care alapteaza, fara avizul medicului.

Cate o lingurita de sirop, de doua sau trei ori pe zi. Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomanda utilizarea in cure de 10 zile si reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.

Fara aspartam

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Specificatii
Ambalaj 125 ml
Pentru adulti

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17