OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) - 15 capsule

OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) - 15 capsule

32,73 LEI

(Stoc epuizat)

Previous

OLIOSEPTIL SPRAY PURIFICATOR AMBIENTAL- Relaxare 125 ml Pin & Eucalipt

Previous

Pachet Agitatie la copii

OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) - 15 capsule

Producator: Olioseptil
Cod produs: 01INH02
Disponibilitate:
Stoc epuizat
32,73 LEI
Fara TVA: 30,03 LEI

ulei din seminte floarea soarelui/Heliantus Anuus, capsula gelatina (glicerol, apa), ulei esential de Eucalipt /Eucalyptus globulus-frunze, Mentol, ulei esential de Pin/Pinus sylvestris-cetina, ulei esential de Cimbru-de cultura/Thymus vulgaris colorant verde: clorofilin CI 75810.


OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) - Complex de uleiuri esentiale cu proprietati antiinflamatoare, decongestionante, antimicrobiene, expectorante, antiseptice si de anestezic local. Ideal de utilizat in: sinuzite, bronsite, laringite.

Capsule pentru inhalatii pe baza de mentol, si uleiuri esentiale de Eucalipt, Pin si Cimbru, OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) ajuta la descongestionarea cailor respiratorii; asociaza efectul benefic dilatator al inhalatiilor umede traditionale, cu efectele descongestionante ale mentolului si a uleiurior esentiale.

Uleiurile esentiale sunt volatile si lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantandu-le efecte benefice asupra organismului. Indiferent de calea de administrare, uleiurile esentiale penetreaza rapid in piele si tesuturi, si ajung astfel acolo unde este nevoie.

SFATURI DE UTILIZARE: Numai pentu uz extern, a nu se inghiti. Pentru o inhalatie, a se pune cate 1-2 capsule intr-un vas cu apa calda (200 ml, la aproximativ 600) sau intr-un inhalator, si a se inhala vaporii timp de aproximativ 10 minute, folosind eventual si un prosop pentru a acoperi capul. Pe cat posibil, evitati contactul cu aerul rece din mediul exterior imediat dupa inhalatie. La nevoie, a se repeat procedura de 2-3 ori pe zi.


Dispozitiv medical CE clasa I, conform dispozitiilor directivei europene 93/42/CE. Numai pentru uzaj extern.

15 Capsule vegetale, greutate neta 9,0 g

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Specificatii
Ambalaj 15 capsule
Pentru adulti

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
peste 150 lei.

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17