Kit Echilibru Cotidian

Kit Echilibru Cotidian

99,00 Lei

70,00 Lei

(Stoc limitat)

Previous

Kit Dezvoltare armonioasa

Previous

Kit Family Inamicul racelii

Kit Echilibru Cotidian

Producator: Pediakid
Cod produs: PCH008
Disponibilitate:
Stoc limitat
70,00 Lei 99,00 Lei
Fara TVA: 64,22 Lei

Kitul Echilibru cotidian, pachet promo Pediakid pentru Copii Agitati contine:

PEDIAKID SOMN USOR (SOMMEIL) - sirop 125 ml

Siropul Somn usor PEDIAKID faciliteaza adormirea usoara a copilului, evita trezirile nocturne. Nu da somnolenta diurna. Este un supliment alimentar pe baza de extracte hidroglicerinate de plante (Flori de portocal, Lavanda, Romanita, Roinita, Maghiran, Paducel) minerale (Magneziu, Mangan si Fosfor) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de cirese.

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat imediat ce se diversifica alimentatia copilului. A se agita inainte de administrare.

Inainte de 5 ani: 1 lingurita de sirop, inainte de culcare.

Peste 5 ani: 2 lingurite de sirop, inainte de culcare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Pentru a obtine eficacitatea optima se recomanda utilizarea in cure de 1-2 luni si reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie. Produsul poate fi utilizat si de adulti si adolescenti cu varsta de peste 15 ani.

Precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra flaconul la adapost de lumina si caldura. A se pastra flaconul la frigider dupa deschidere. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

PEDIAKID NERVOSITE (AGITATIE LA COPII) - sirop 125 ml

Siropul Agitatie la copii PEDIAKID asigura o stare de calm, linistire la copii, diminueaza agitatia, contribuie la buna functionare a sistemului nervos central. Este un supliment alimentar pe baza de extracte hidroglicerinate de plante (Hamei, Roinita, Floare de portocal, Floarea patimilor, Ghintura galbena) complex de minerale si vitamine (Vitamina B6, Magneziu, Fosfor) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave, concentrat natural de coacaze negre

Siropurile Pediakid pot fi utilizate pentru a completa alimentatia copiilor, incepand din momentul in care alimentatia este diversificata.

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat imediat ce se diversifica alimentatia copilului. A se agita inainte de administrare.

Inainte de 5 ani: cate o lingurita de sirop, dimineata si la pranz, dupa masa.

Peste 5 ani: cate doua lingurite de sirop, dimineata si la pranz, dupa masa.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Pentru a obtine eficacitatea optima se recomanda utilizarea in cure de 1-2 luni si reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie. Produsul poate fi utilizat si de adulti si adolescenti cu varsta de peste 15 ani.

Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra flaconul la adapost de lumina si caldura. A se pastra flaconul la frigider dupa deschidere. A se consuma, de preferinta, inainte de data expirarii indicata pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17