Pachet Protectie si Echilibru

Pachet Protectie si Echilibru

120,49 Lei

104,78 Lei

(Comanda)

Previous

Pachet Performante Scolare si Vitalitate

Previous

Pachet Rezistenta la raceli

Pachet Protectie si Echilibru

Producator: Pediakid
Cod produs: PCH018
Disponibilitate:
Comanda
104,78 Lei 120,49 Lei
Fara TVA: 96,13 Lei

Pachetul PEDIAKID Protectie si Echilibru contine:

PEDIAKID JELEURI CU VITAMINA C - 60 buc este un produs 100% natural, cu extract de boabe de acerola care ajuta la combaterea oboselii, sprijina metabolismul si imunitatea. JELEURILE CU VITAMINA C contin extract din boabe de Acerola, bogat in vitamina C, 100% de origine naturala cu biodisponibilitate optima. Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID Vitamina C acopera 100% din consumul necesar de vitamina C, ajuta la reducerea oboselii, sprijina metabolismului si sistemul de imunitate al organismului.

Cu aroma naturala si delicioasa de cirese, Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID, sub forma de ursuleti ofera o formula practica, jucausa si sanatoasa. Nu contin gelatina, gluten, lactoza, conservanti, arome si coloranti artificiali. 

Sfaturi de utilizare: Incepand cu varsta de 3 ani, 2 gume pe zi, de preferat dimineata.

Se recomanda utilizarea in cure de 30 zile, cu repetare in cazul episoadelor de oboseala!

60 jeleuri masticabile


PEDIAKID PROBIOTICE (PROBIOTIQUES) - 10 pliculete reechilibreaza flora intestinala.

Flora intestinala a copiilor este imatura si, prin urmare, foarte sensibila la dezechilibre. O alimentatie slab diversificata, stresul zilnic sau tratamentul cu antibiotice o pot dezechilibra. Un singur plic de Probiotice PEDIAKID -10M contine 10 miliarde fermenti probiotici (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) special selectionati pentru a reechilibra flora intestinala. Actiunea benefica este completata de prezenta de fibre de inulina de cicoare, cu actiune sinergica, ce favorizeaza proliferarea bacteriilor “bune“ pentru organism si bisglicinatul de zinc pentru a spori imunitatea.


Producator Laboratoarele Ineldea, Franta

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17