PEDIAKID BALEPOU SPRAY (SPRAY PREVENTIE PADUCHI) - 100 ml

PEDIAKID BALEPOU SPRAY (SPRAY PREVENTIE PADUCHI) - 100 ml

57,73 Lei

45,83 Lei

(Stoc epuizat)

Previous

PEDIAKID BALEPOU SHAMPOING ( SHAMPON PENTRU PADUCHI) - 200 ml

Previous

PEDIAKID SPRAY IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR (BOUCLIER INSECT) - 100 ml

PEDIAKID BALEPOU SPRAY (SPRAY PREVENTIE PADUCHI) - 100 ml

Producator: Pediakid
Cod produs: 03PBA02
Disponibilitate:
Stoc epuizat
45,83 Lei 57,73 Lei
Fara TVA: 38,51 Lei

Apa extract apos de flori de Lavanda, Lauril glucozid, Polygliceril 2 dipoli hydroxy stearat, alcool benzilic, geraniol 0,022% (M/M) (CAS 106-24-1), complex de uleiuri esentiale: ulei de Cedru (Cedrus atlantica) ulei de Geranium (Pelargonium asperum), ulei de Ravensara (Ravensara aromatica), ulei de Levantica (Lavendula augustifolia), ulei de Portocala-dulce (Ctrius sinensis), ulei de Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia), acid dihidroacetic, hidiroxid de sodiu, Citral, Limonene, Linalool, Citronellol.

Substanta activa: 0,022% Geraniol (CAS 106- 24-1)


PEDIAKID SPRAY PREVENTIE PADUCHI (BALEPOU SPRAY) este un spray impotriva contaminarii cu paduchi, pe baza de apa de lavanda, uleiuri esentiale si Geraniol. Fara parabeni, fenoxietanol sau alcool.

Spray anti paduchi natural Balepou, cu uleiuri esentiale din plante (cedru, geranium, ravensara, levantica, portocala dulce, arbore de ceai) si apa de flori de lavanda, Pediakid Balepou este solutia ideala de preventie impotriva contaminarii cu paduchi. Spray natural repulsiv cu parfum discret de lavanda, Pediakid Balepou este testat de Institul Cantacuzino si ofera pana la 8h de protectie. Formula fara insecticide sau alcool este bine tolerata dermatologic.

sPRAY--ULPediakid Balepou poate  fi utilizat de cate ori este necesar, fara a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza parul copiilor. Pentru eficacitate optima, se recomanda a fi utilizat in combinatie cu Samponul Pediakid Balepou.

Usor de folosit, formula Pediakid Balepou Spray anti paduchi+ Balepou Sampon, se poate utiliza pe toata durata perioadei scolare, deoarece infestarea cu paduchi este o problema delicata si recurenta. Paduchii, ce apareau anterior doar in sezonul cald, sunt acum raspanditi pe tot parcursul anului.

Recomandari: Pentru a preveni infestarea cu paduchi, pulverivati Balepou pe tot ansamblul parului ( aproximativ 8 pulverizari = 1ml) si masati usor timp de 3 minute pentru a repartiza uniform produsul. Nu clatiti, nu stergeti parul dupa aplicare. Dupa ce parul este aranjat, mai pulverizati un ultim strat deasupra parului (aproximativ 4 pulverizari = 0, 5ml) si a hainelor ce pot fi contaminate (gulerul de la sacou, esarfa, caciula).

Flacon 100ml, cu parfum  discret de lavanda

Producator: Laboratoires Ineldea Franta


Specificatii
Ambalaj 100 ml
Pentru copii

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
peste 210 lei.

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17