Kit Imunitate si echilibru digestiv

Kit Imunitate si echilibru digestiv

100,00 Lei

72,00 Lei

(Comanda)

Previous

Kit Family Inamicul racelii

Previous

Kit Inamicul racelii

Kit Imunitate si echilibru digestiv

Producator: Pediakid
Cod produs: PCH002
Disponibilitate:
Comanda
72,00 Lei 100,00 Lei
Fara TVA: 66,06 Lei

PEDIAKID JELEURI IMUNITATE (GOMMES IMMUNITE) 

Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sprijina apararea organismului.

Jeleurile pentru imunitate PEDIAKID sunt recomandate in perioada schimbarilor de sezon, perioada favorabila aparitiei racelilor. Jeleurile pentru imunitate au in compozitie extract de Echinacea, extract de propolis, vitamine si minerale, ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustin mecanismele naturale de aparare ale organismului (extract de Echinacea, vitamine C, B6, B12, cupru). Cu aroma delicioasa si naturala de zmeura, ursuletii pentru imunitate PEDIAKID nu contin gelatina, gluten, lactoza si conservanti.


PEDIAKID JELEURI CU PROBIOTIC (PROBIOTIQUE GOMMES) sprijina apararea naturala a organismului si ajuta la consolidarea florei intestinale.

PEDIAKID JELEURI CU PROBIOTIC combina 4 tulpini de Probiotice cu efect sinergic (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) riguros selectionate pentru proprietatile lor si care fac obiectul unui tratament specific in garantarea unui echilibru perfect. Un jeleu pe zi furnizeaza 500 de milioane de probiotice. 

Cu aroma naturala de mere, Jeleurile Probiotic PEDIAKID sub forma de ursuleti nu contin gelatina, gluten, lactoza, conservanti, arome si coloranti artificiali.

Sfaturi de utilizare: Incepand cu varsta de 3 ani- 1 guma pe zi.

60 de gume masticabile

Producator Laboratoarele Ineldea, Franta

Specificatii
Pentru copii

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17