Pachet Calatorie

Pachet Calatorie

0,00 Lei

(Stoc limitat)

Previous

Pachet Agitatie la copii

Previous

Pachet Imunitate si Rezistenta

Pachet Calatorie

Producator: Pediakid
Cod produs: PCH026
Disponibilitate:
Stoc limitat
0,00 Lei
Fara TVA: 0,00 Lei

Pachetul promo Pediakid pentru calatorie contine:

PEDIAKID BOUCLIER INSECT BIO SPRAY 100 ML ( TANTARI SI CAPUSE)

Pulverizatorul PEDIAKID® Bouclier Insect’ a fost special conceput pentru pielea fragilă a copiilor. Acest spray cu acțiune preventivă împiedică apropierea țânțarilor și a altor insecte de pielea copiilor. Formula sa asociază apă florală de levănțică organică, Géraniol® (activ natural recunoscut pentru proprietățile sale repelente) cu uleiuri esențiale 100% pure și naturale renumite pentru proprietățile lor. Fără parabeni sau fenoxietanol, formula conține ulei esențial de portocală, pentru un parfum dulce, proaspăt și plăcut. În caz de înțepături, are efect de calmare și reducere a mâncărimii. 

SFATURI DE UTILIZARE : Se poate administra la copii de la vârsta de trei luni. Spray-ul se agită bine înainte de utilizare. Pentru a proteja fața pulverizați conținutul (2 pulverizări) în palma mâinii şi masați usor fața (a se evita ochii, nasul şi gura). Pentru a proteja corpul şi membrele, se pulverizează direct pe piele: brațe, picioare (10 pulverizări). Distribuiți uniform. A se repeta operația de câte ori este necesar (protecție 8h). Nu pătează hainele. Nu conține grăsimi.

Produsul trebuie utilizat cu precauție, după citirea cu atenție a prospectului.

PEDIAKID® Probiotiques-10M (Probiotice)

Reechilibrează flora intestinală.

Flora intestinală a copiilor este imatură și, prin urmare, foarte sensibilă la dezechilibre.  O alimentație slab diversificată, stresul zilnic sau tratamentul cu antibiotice o pot dezechilibra. Un singur plic de  PEDIAKID® Probiotiques-10M conține 10 miliarde fermenți probiotici (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) special selecționați pentru a reechilibra flora intestinală. Acțiunea benefică este completată de prezența de fibre de inulină de cicoare, cu acțiune sinergică, ce favorizează proliferarea bacteriilor “bune“ pentru organism și bisglicinatul de zinc pentru a spori imunitatea.

SFATURI DE UTILIZARE: Administrare de la naștere, 1 plic pe zi sau în constipație 1 plic la 12 ore, în cure  de 10 zile, înainte de masă, diluat în formulă, lapte matern, compot sau apă la maxim <37°C. Simbiotic fără lactoză, fructoză, soia sau gluten.

PEDIAKID® Nausées-Vomissements /Mal des Transports

Previne ”răul de mișcare”. Ameliorează grețurile și vărsăturile.

PEDIAKID® Nausées-Vomissements are în compoziție ingrediente naturale active cu acțiune sinergică în cazul disconfortului ce poate apărea în timpul călătoriei la copii și adulți, fiind eficient chiar și în cazul micilor deplasări cotidiene. Conține  Ghimbir și Portocală  care ajută organismul în caz de stări de rău sau senzație de vomă în condițiile utilizării unui vehicul sau al răului de mare și contribuie la starea fizică de bine. Ajută la păstrarea confortului în condițiile utilizării mijloacelor de transport (autovehicule, avioane etc.). Ajută la menținerea vitalității și energiei. Contribuie la funcționarea normală a stomacului. Menta și Lămâia  ajută în caz de indigestie, flatulentă și spasme sau colici abdominale. Salvia susține digestia și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, iar Armurariul contribuie la protejarea ficatului, ajută la menținerea funcției hepatice și, în plus, susține digestia și purificarea organismului. Recomandat și în disgravidia emetizantă sau stări emetice de diferite etiologii la copii și adulți.

SFATURI DE UTILIZARE : După ce alimentația copilului este diversificată.

Sub vârsta de 5 ani : o linguriță de două ori pe zi după masă.

Peste vârsta de 5 ani : 2 lingurițe de două ori pe zi după masă.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 10 zile. Curele se pot relua la nevoie. Se poate începe administrarea cu o seară înainte de plecare, apoi dimineața, și se continuă administrarea pe perioada călătoriei.

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17