Pachet Confort Respirator Family

Pachet Confort Respirator Family

119,90 Lei

105,26 Lei

(Comanda)

Previous

Pachet Confort Respirator Adulti

Previous

Pachet Imunitate si Rezistenta

Pachet Confort Respirator Family

Producator: Olioseptil
Cod produs: PCH020
Disponibilitate:
Comanda
105,26 Lei 119,90 Lei
Fara TVA: 96,57 Lei

Pachet Confort Respirator Family contine:


PEDIAKID NAS SI GAT (NEZ- GORGE) -  sirop 125 ml ajuta la calmarea durerilor de gat si decongestionarea cailor respiratorii. Siropul PEDIAKID Nas-Gat ajuta la calmarea durerilor de gat, decongestionarea cailor respiratorii (nas, gat, bronhii) si la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului. Extractul de Cimbru, Ciubotica-Cucului si Tei calmeaza durerile de gat. Extractul de Nalba, de Soc si Ghimbir imbunatatesc confortul respirator. Vitamina C si cuprul sustin functionarea sistemului imunitar. Cu aroma delicioasa de miere si concentrat natural de lamaie.


OLIOSEPTIL  NAS-GAT (NEZ- GORJE) - 15 capsule, supliment alimentar pe baza de uleiuri esentiale de Camfor, Eucalipt, Chiparos Mediteranean, Rozmarin, Niaouli, Arbore-de-ceai, Arbore-de-scortisoara. In caz de raceala, contribuie la curatirea si la buna functionare a nasului si a gatului. 


OLIOSEPTIL ULEIURI ESENTIALE PTR INHALATII (HUILLE A RESPIRER) - 15 capsule, capsule pentru inhalatii cu vapori, asociaza efectul benefic al inhalatiilor umede traditionale, cu efectele descongestionante ale complexului de uleiuri esentiale de Eucalipt, Pin, Cimbru, Menta.

Specificatii
Pentru copii

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17