SAKURA CicaSilver® 125 ml

SAKURA CicaSilver® 125 ml

41,64 Lei

(Comanda)

SAKURA CicaSilver® 125 ml

Producator: SAKURA
Cod produs: 1000
Disponibilitate:
Comanda
41,64 Lei
Fara TVA: 34,99 Lei

Efecte:

CicaSilver Spray 125 ml este un dispozitiv medical – spray pudra – considerat a fi un adjuvant eficient in tratarea leziunilor cronice sau acute ale pielii. Accelereaza timpul de vindecare a ranilor, ulceratiilor, escarelor, plagilor chirurgicale, arsurilor; Previne formarea cicatricilor; 

Particulele de argint formeaza un film protector impotriva agentilor patogeni, astfel previne infectarea ranii; Combinatia unica de Argint micronizat, Acid hialuronic, Colagen din acacia, Vitamina E si Ulei de migdale, confera produsului CicaSilver Spray un grad superior de efcienta fata de alte produse existente.

Beneficii:

Acidul Hialuronic, Vitamina E, Colagenul Acacia si Uleiul de migdale, prin proprietatile hidratante formeaza o pelicula protectoare - un sistem capabil sa hidrateze corect micromediul plagii pentru a asigura regenerarea pielii, sustinand procesele fiziologice de reparare a tesutului. In aceasta formula, Argintul micronizat are efect activ impotriva unei game largi de bacterii, fungi si virusi, reduce frecventa schimbarii pansamentului prin efect conservant, scade semnificativ riscul contaminarii plagii cu MRSA (Staphylococcus aureus) si accelereaza vindecarea.

Utilizare locala pentru accelerarea vindecarii si prevenirea aparitiei cicatricilor pentru leziuni cutanate, zgarieturi, escoriatii, fisuri ale tegumentului, taieturi, plagi chirurgicale si arsuri localizate de gradul I si II – inclusiv arsuri solare. Stimuleaza si accelereaza procesul de repigmentare a tesutului depigmentat in urma arsurilor sau a altor leziuni ale pielii, stimuleaza si accelereaza regenerarea estetica a leziunilor pielii, prin aplicare pe rana are efect calmant, prin aplicare pe rana protejeaza impotriva agentilor patogeni, prin aplicarea pe rani determina regenerarea tesutului lezat si minimizeaza aparitia cicatricilor post-vindecare, prin aplicare stimuleaza si accelereaza vindecarea estetica a: arsurilor - inclusiv a celor solare, taieturilor, ulceratiilor, escoriatiilor, escarelor, plagilor post chirurgicale, leziunilor accidentale ale pielii.

Mod de utilizare:

Se agita flaconul pentru ca bila din interior sa omogenizeze continutul (in timpul agitarii se va auzi sunetul bilei); Se va pulveriza pe rana de la o distanta de 15 – 20 centimetri.

Compozitie:

CicaSilver Spray contine o combinatie unica de Argint micronizat, Acid Hialuronic, Vitamina E, Ulei de migdale si Cloagen de Acacia.

Mod de prezentare: 125 ml


Specificatii
Ambalaj 125 ml

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
peste 210 lei.

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17