VITAMIN'22 ACEROLA 1000 NATURAL VITAMIN C - folie 24 tablete

VITAMIN'22 ACEROLA 1000 NATURAL VITAMIN C - folie 24 tablete

39,00 LEI

34,00 LEI

(Stoc limitat)

Previous

VITAMIN'22 - CURE FLASH - Cutie cu 7 monodoze (shot-uri de baut) de 30 ml

Previous

VITAMIN'22 CAFEINA (CAFEINE) - 14 plicuri

VITAMIN'22 ACEROLA 1000 NATURAL VITAMIN C - folie 24 tablete

Producator: Vitamin22
Cod produs: 01VCA01
Disponibilitate:
Stoc limitat
34,00 LEI 39,00 LEI
Fara TVA: 31,19 LEI

Vitamina C 100% naturala (extract de boabe de acerola).  Combate starea de oboseala si stimuleaza performantele fizice si intelectuale. 

Supliment alimentar pe baza de vitamina C naturala si indulcitori, cu aroma de cirese, ACEROLA 1000 NATURAL VITAMIN C are o formula inovativa ce contine 180 mg de vitamina C de origine naturala, intr-o singura tableta, ceea ce reprezinta 225% din necesarul cotidian. Recomandat in special in periodele de schimbare de sezon sau cele de activitate fizica intensa, combate starea de oboseala, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar, si ajuta la stimularea performantelor cotidiene fizice si intelectuale.

Actiuni: Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii si extenuarii, si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Efectul fiziologic al vitaminei C naturale este amplificat de prezenta flavonoizilor de origine naturala, si a altor fitonutrienti din Acerola, care asigura organismului o vitalitate optima.

Sfaturi de utilizare: : A se mesteca 1 comprimat pe zi, de preferat dimineata sau la pranz.  Se poate utiliza in cure de 7-14 zile sau ocazional, atunci cand este nevoie de un plus de energie. Produsul poate fi utilizat de adulti si de adolescenti cu varsta de peste 15 ani.

Pentru a facilita administrarea, Vitamina C Acerola 1000  este disponibila sub comprimate masticabile cu aroma de cirese, ce se dizolva rapid si pot fi consumate de preferinta dimineata sau la pranz, formula sa fiind perfect adaptata necesitatilor unei vieti dinamice. Se poate utiliza in cure de 24 zile, sau de maniera ocazionala, atunci cand este nevoie de un plus de energie.

Precautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de surse de caldura. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma, de preferinta,  inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

24 comprimate masticabile

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Specificatii
Ambalaj 24 tablete
Pentru adulti

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi
peste 150 lei.

RETURNAREA
PRODUSELOR
in 14 de zile.

SUPORT CLIENTI
Luni-Vineri 9-17